Vitrines: Marjon van Trigt, tassen hergebruikt materiaal


Datum
1 sep, 2021 - 31 okt, 2021

MARJON VAN TRIGT: NOJRAM

NOJRAM

NOJRAM

Ik ben Marjon van Trigt, met een  passie voor tassen, voorstander van reduce, re-use en recycle, waarmee ik de wereld een beetje mooier hoop te maken.
Tassen met een twist voor stoere vrouwen en sterke mannen.

Arty grappige handzame modellen, van rugzak tot clutch, van shopper tot schoudertas, van draagbaar tot ‘met een knipoog’…
Gemaakt van een niet voor de hand liggend hergebruikt materiaal: fietsbinnenbanden.
Blikvangers voor mensen met lef en een hart voor het milieu.

Dit is mijn verhaal:

NanoeWeb1Mijn eerste creaties in 2007 boekten het succes waar ik van droomde.

De tas met Nojram signatuur trok de aandacht in Lille en daarmee                                  Bewustwording van de afvalberg die wij  met  zijn allen produceren.

 

                                                                     Treasure your Trash, mijn motto, sloeg aan.                    
Nanoe, Band-ita, Papillon (2)Een lange weg volgde om tot een volwaardig product te komen. De gewone huis-tuin-en-keukennaaimachine werd vervangen voor de zwaarste trippel doorvoer industriële naaimachine, toen een soepele permanente lijmverbinding voor rubber uitgesloten werd door de lijmfabrikanten.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Autodidact pur sang, leerde ik de fietsbinnenband kennen met zijn
eigentijdse stoere look, geur en touch, duurzaam & sterk. Een haat-liefdeverhouding door het formaat, de elasticiteit en de vorm (rond & bol) was geboren. Deze weg resulteerde in een volwaardig product: unica tassen, 100% eigen ontwerp, ambachtelijk en met liefde gemaakt, desgewenst customized made.
Onder de naam Nojram, Marjon andersom, ben ik te vinden op kunst- en creatieve markten, pop-up stores, internet en social media.
Een eenpitter die brandt van passie vol ideeën, een vijftiger in de tweede helft van het leven, altijd op zoek naar een podium voor mijn verhaal en product.

 

Marjon van Trigt

Marjon van Trigt

Kaart wordt geladen...
Locatie

Hotel Ara
Veerweg 10
3336LM Zwijndrecht