Deelnemen

Valk in Kunst vindt u ook op facebook. Like en deel onze pagina!   www.facebook.com/valkinkunst

Aanmelden kunstenaars

Bent u kunstenaar en heeft u belangstelling om te exposeren? Zoekt u een mogelijkheid om uw twee- of drie dimensionele kunst, muzikale kunst, mime, dans of andere kunstvormen te tonen? Wij bieden u graag een podium op een van onze fairs, evenementen en expositieruimtes.

Art Fairs voor een groot en breed publiek .

* Solo-exposities  houden in dat u ongeveer 35-40 werken aanlevert, waarvan er minimaal 10 stuks het formaat van 100br bij 80h hebben.

De website kondigt de nieuwe activiteiten aan zodra die er zijn. Kunstenaars op de mailinglist krijgen per mail bericht van de geplande initiatieven.
Toegelaten worden: alle aanmeldingen van professionele kunstenaars.  Autodidacten worden door een technische commissie beoordeeld voor toelating. Aanmelden kan voor meerdere activiteiten.

aankondiging AAf 2018 WEBSITE

Voorlopige informatie planning opbouw en openingstijden:
opbouw:
8 november 15.00-21.00
9 november   8.00-16.00

opening
10 & 11 november 10.30-17.30
9 novembet 18.00-22.00 besloten gezelschap.
U kunt zich per locatie om het jaar aanmelden. Alle vormen van Kunst zijn toegestaan, wij behouden evenwel het recht om te selecteren.

Plaatsen in de Hotelnissen en de Lounge zijn niet meer te reserveren! Volgeboekt!

Solo-exposities:
Locatie:Molenhoek en, Zwijndrecht
Gedurende twee maanden kunt u exposeren met ongeveer 30-40 stuks hangende kunst. Schilderijen, doeken, objecten (mits op te hangen aan rails met draad of stangen), foto’s, tekeningen etc.
Locatie Zwijndrecht: Er zijn twee goed verlichte vitrines voor .breekbaar, kostbaar, delicaat, klein, staand of liggend werk.
Locatie Zwijndrecht heeft ook plaats voor een aantal grote, zwaardere drie dimensionale werken, denkt u aan beelden van hout, steen, brons, metaal of aan
bijvoorbeeld, installaties.
Kijkt u op de website voor beschikbare data op de pagina exposities.

Selectie vindt plaats naar aanleiding van:
*uw cv, meesturen bij de aanmelding
*uw website, vermelden
*een bezoek aan uw atelier (voor solo-exposities). Wilt u dat we een afspraak maken voor een bezoek? Als alle gegevens volledig en relevant zijn dan komen wij graag!

Kunstenaars kunnen zich aanmelden via de pagina contact onder vermelding van website.
Zonder website en relevante cv is het onnodig om aan te melden.