Deelnemen

Valk in Kunst vindt u ook op facebook. Like en deel onze pagina!   www.facebook.com/valkinkunst

Aanmelden kunstenaars

Bent u kunstenaar en heeft u belangstelling om te exposeren? Of zoekt u een mogelijkheid om uw twee- of driedimensionele kunst, muzikale kunst, mime, dans of andere kunstvormen te tonen? Wij bieden u graag een podium op een van onze fairs, evenementen en expositieruimtes.

Art Fairs voor een groot en breed publiek, voornamelijk in Van der Valk hotels, jaarlijks in de periode van oktober tot april.

* Solo-exposities in de hotels houden in dat u ongeveer 35-40 werken aanlevert, waarvan er minimaal 10 stuks het formaat van 100br bij 80h hebben.

*  Kleintje Kunst een zondagmiddag-expositie voor een of twee deelnemers.

De website kondigt de nieuwe activiteiten aan zodra die er zijn. Voor nu zijn de inschrijvingen voor de fairs en exposities 2017 gestart.
Toegelaten worden: alle aanmeldingen van professionele kunstenaars.  Autodidacten worden door een technische commissie beoordeeld voor toelating. Aanmelden kan voor meerdere activiteiten:

Art Fairs 2017:
Locatie:  Zwijndrecht & Stein
U kunt zich per locatie om het jaar aanmelden. Alle vormen van Kunst zijn toegestaan, wij behouden evenwel het recht om te selecteren.

Solo-exposities:
Locatie:Molenhoek en, Zwijndrecht
Gedurende twee maanden kunt u exposeren met ongeveer 30-40 stuks hangende kunst. Schilderijen, doeken, objecten (mits op te hangen aan rails met draad of stangen), foto’s, tekeningen etc..

Kunstenaars kunnen zich aanmelden via de pagina contact.

Wij verzoeken u om bij uw aanmelding voor deelname aan te geven waarvoor u zich wilt aanmelden, met vermelding van uw website. Mocht uw website geen duidelijkheid geven over uw opleidingen, dan vragen wij u een CV bij te sluiten. Zonder website is het onnodig om aan te melden.