Deelnemen

Valk in Kunst vindt u ook op facebook. Like en deel onze pagina!   www.facebook.com/valkinkunst

Aanmelden kunstenaars

Bent u kunstenaar en heeft u belangstelling om te exposeren? Zoekt u een mogelijkheid om uw twee- of drie dimensionele kunst, muzikale kunst, mime, dans of andere kunstvormen te tonen? Wij bieden u graag een podium op een van onze fairs, evenementen en expositieruimtes.

* Solo-exposities  houden in dat u ongeveer 20-30 werken aanlevert. Groot werk heeft de voorkeur.

De website kondigt de nieuwe activiteiten aan zodra die er zijn.
Toegelaten worden: alle aanmeldingen van professionele kunstenaars.  Autodidacten worden door een technische commissie beoordeeld voor toelating. Aanmelden kan voor meerdere activiteiten.

Solo-exposities:
Locatie:Molenhoek en, Zwijndrecht
Expositie duur : 2 maanden. Schilderijen, doeken, objecten (mits op te hangen aan rails met draad of stangen), foto’s, tekeningen etc.
Locatie Zwijndrecht: Er zijn twee goed verlichte vitrines voor .breekbaar, kostbaar, delicaat, klein, staand of liggend werk.
Locatie Zwijndrecht heeft ook plaats voor een aantal grote, zwaardere drie dimensionale werken, denkt u aan beelden van hout, steen, brons, metaal of aan installaties.
Kijkt u op de website voor beschikbare data op de pagina exposities.

Selectie vindt plaats naar aanleiding van:
*uw cv, meesturen bij de aanmelding
*uw website, vermelden
*eventueel een bezoek aan uw atelier. Wilt u dat we een afspraak maken voor een bezoek? Als alle gegevens volledig en relevant zijn dan komen wij graag!

Kunstenaars kunnen zich aanmelden via mail avdv@hotelara.nl
Zonder website en relevante cv is het onnodig om aan te melden.