Fairs

Overzicht aankomende fairs

Ongedwongen sfeer

De fairs van Valk Art vormen een succesvolle manier om kunstenaars en kunstliefhebbers met elkaar te verbinden. Vooral ook door de ongedwongen sfeer en de aantrekkelijke, gastvrije ambiance. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens de ARA Art Fair toegankelijk voor een groot publiek. Iets voor boven de bank of op kantoor, als geschenk of als aanvulling op de collectie. Betaalbare kunst, soms ook voor de kleine(re) beurs!

Klikt u de fair aan voor meer informatie

ARA ART FAIR 2018         9,10&11 november

Een kleine selectie van verkochte kunst op de  ARA Art Fair 2017 hieronder::

Pieter Antonie van der Velden

Pieter Antonie van der Velden

Franca Schapendonk

Franca Schapendonk

Steve Nijbroek ARA mei & juni 2018

Steve Nijbroek
ARA mei & juni 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Hartverwarmend gezellig en lekker druk.  Er is goed wat verkocht, zoals gewoonlijk liepen de wat kleinere kunstwerken wat harder dan de schilderijen/beelden van honderden euro’s. Maar we hebben veel mensen met elkaar in contact kunnen brengen, het is een goed netwerk event geweest met tevreden bezoekers en tevreden kunstenaars. Het hotelteam had de verzorging weer tot in de puntjes geregeld en ook de op- en afbouw verliep vlekkeloos.

Ontvangen deze lieve reacties van enkele van onze genodigden van de vernissage op vrijdag avond:
” Super bedankt team ARA
Beste allemaal :-),
Ontzettend bedankt voor de leuke avond die wij, mijn man en ik, hebben gehad in jullie hotel.
De ARA Art Fair vonden wij echt een succes en wat was het geweldig georganiseerd.Gezellige mensen, heerlijk eten en drinken en als kers op de taart de    overnachting! Ondanks het meer dan voldoende “walking dinner” hebben wij er toch voor gekozen om lekker te gaan eten in het restaurant en ook dat was    top! Echt heerlijk gegeten. Een “big thank you”aan jullie allemaal voor de verwennerij. Wij hebben genoten! M.&S.H.”

“Graag wil ik jou nog even bedanken voor het feit dat ik aanwezig mocht zijn op de preview voor genodigden van de kunstexpositie ‘Schoonheid van Verbinding’. Mede dankzij dverse ontmoetingen met kustenaars en bekenden kijk ik terug op een aangename avond. Ik hoop en denk dat jij dezelfde herinnering hebt. Ik wens je veel succes met het vervolg van de fraaie kunstexpositie. T.F.”

Arjanne Aarts

Arjanne Aarts

Hans en Kardia Clauzing Meijer ARA juli & aug 2018

Hans en Kardia Clauzing Meijer
ARA juli & aug 2018

 

 

 

 

De onderstaande  teksten zijn van bij ons bekende deelnemers aan de fair niet perse behorend bij de boven, onder of naaststaande foto’s.

‘Wij hebben een paar fijne dagen gehad zowel het vertoeven in je hotel als tijdens de expositie. De verkochte beelden maakten het weekeind succesvol en plezierig.   Mede namens mijn vrouw hartelijk dank voor je attenties en organisatie. Bezoekers en deelnemers die ik heb gesproken vonden het ook heel geslaagd.’

‘Weer bedankt voor een goed verzorgd kunstbeurs…..ook het verblijf was uitstekend. Toch weer een aantal werken verkocht. al met al een goed weekend”

Lou de Wit

Lou de Wit

Jaap en Hetty Vrijland

Jaap en Hetty Vrijland

” Ik wil je via deze weg graag bedanken voor de goede organisatie. Alles was goed geregeld en liep soepel.  Wij hebben een fijn weekend gehad, we kijken er met veel plezier op  terug.”

“We willen je hartelijke bedanken voor de leuke, goed verzorgde Ara art fair.  We hebben veel complimenten ontvangen en ook verkocht.”

“Via deze weg (we konden je zondagavond niet vinden) willen we je bedanken voor de goede verzorging afgelopen weekend. We hebben het weer goed en gezellig gehad. Graag willen we ons weer aanmelden voor volgend jaar.”

 Freddie Jacobs

Freddie Jacobs

“Dank om te mogen deelnemen. Laat iets weten als je de ARA art fair nog eens gaat inrichten – ik zou opnieuw willen meedoen daar. Mooi hotel, aangenaam kader om te relaxen tussendoor, goede keuken  en een top evenement…wat willen we nog meer… Keep in touch”

“Betreft ARA ART FAIR 2017. Langs deze weg wil ik even laten weten, dat we genoten hebben van het weekend in ARA Hotel Zwijndrecht.  De organisatie, vooral hoe je bemiddelde bij problemen, en de catering waren prima in orde. Het was een gezellige drukte. Onze deelname is zeker voor herhaling vatbaar.”

 

ONDER ANDERE  VERKOCHT OP DE FAIR IN STEIN  en enkele reacties van de deelnemers.

 

Will van Bommel Keramiek

Will van Bommel
Keramiek

Mia America Keramiek

Mia America
Keramiek

“Op Zaterdagmorgen zeg ik tegen mijn mede-exposanten “ Hallo” , en op Zondagavond kussen we elkaar “ tot ziens”
Twee gezellige dagen in een mooi Business Centre , prachtige locatie!
Dit beeld had ik eigenlijk thuis willen laten, maar het kon nog in de auto, dus mee.
Wat was het echtpaar blij met mijn beeld, hadden er een goed plekje voor in hun huis! Hebben ook direct een foto gestuurd hoe het in hun huis nu staat!.” W.

“Zondag was een geslaagde en gezellige dag in Stein! Ik heb veel complimenten van gasten gekregen over de verscheidenheid van de kunst en het prachtige gebouw. Dank voor de goede organisatie en gastvrijheid” M.

“Bedankt voor de natuurlijk weer goede organisatie. Het was een mooi weekend!” J.

“Bedankt het was een succes! K.” Vergezelt door een boeket, Hoe lief is dat.

“Ook nog erg bedankt voor de goede organisatie en het warme welkom dat ik elke keer weer ondervind op de beurzen.. M”

Els Martens

Els Martens

Sylvie van Oosterhout stoffen / borduurwerk

Sylvie van Oosterhout
stoffen / borduurwerk

Marcelle Meuffels

Marcelle Meuffels

 

 

 

 

 

“Hierbij wil ik jullie bedanken, voor de gezellige fair en de mooie muziek, ik heb ook een  beeld verkocht. J”

 

 

Jolanda Nabben Keramiek

Jolanda Nabben
Keramiek

Marion Timmermans

Marion Timmermans

Julia Popovics

Julia Popovics

 

 

 

 

 

 

 

 

Toos van Dishoeck

Toos van Dishoeck

Tenslotte nog verkocht naar aanleiding van de Ara Art fair 2017 een beeld van Lilian Steenhuisen!

Lilian Steenhuisen

Lilian Steenhuisen

 

 

 

 

 

 

 

 

=======================================================================================================================

DE FAIRS:    Verwelkomen elk jaar rond de honderd exposanten en honderden bezoekers. De fair biedt kunstenaars en publiek een platform voor ontmoetingen en voor de aan- en verkoop van kunstobjecten. De evenementen vormen een ideale gelegenheid voor de kunstenaar om zich te profileren voor verkoop en bieden een heerlijk dagje uit voor kunstliefhebbers, die altijd iets bijzonders naar hun smaak zullen vinden.

FAIRS:              2017:
ARA ART FAIR oktober 2017   SCHOONHEID VAN VERBINDING : Wat was het een fantastisch weekend!

Hartverwarmend gezellig en lekker druk.  Er is goed wat verkocht, zoals gewoonlijk liepen de wat kleinere kunstwerken wat harder dan de schilderijen/beelden van honderden euro’s. Maar we hebben veel mensen met elkaar in contact kunnen brengen, het is een goed netwerk event geweest met tevreden bezoekers en tevreden kunstenaars. Er zijn verscheidene verkopen op deze fairs gevolgd. Het hotelteam had de verzorging weer tot in de puntjes geregeld en ook de op- en afbouw verliepen vlekkeloos. Voor meer info bekijkt u de pagina Fairs.

=======================================================================================================================

De Valk Art Fairs zijn een hoogtepunt voor de bezoekers, maar ook voor de deelnemende kunstenaars. Iedereen die kunst een warm hart toedraagt of wil kennismaken met de geëxposeerde kunst en de kunstenaars is van harte welkom!

Corinna van boven af Foto800-VOSYS6SU

fair merwede Foto650-78FSOLUO

 

Hieronder een fotoalbum met een impressie van de fair in Zwijndrecht  oktober 2014 en van Cuijk  februari 2014.

Op de pagina Terugblik vindt u de namen van de exposanten en een album, waarin foto’s en websites van de deelnemers.

ARA ART FAIR Zwijndrecht 25/25…(225 foto’s)

2014 Impressie van Art Fair Cuijk