Kardia Meijer schilderijen


Datum
2 sep, 2022 - 4 jan, 2023

KARDIA MEIJER;

Kardia Meijer

Kardia Meijer


Kardia Meijer

Kardia Meijer

kardia.meijer.kunstinzicht.nl

Kardiameijer.wordpress.com

Kardia Meijer heeft het schilderen niet van een vreemde. De passie van haar vader, schilderen en tuinieren, heeft zij vanaf haar kindertijd meegekregen. Zij is autodidact en heeft jaren lang lessen gevolgd en masterclasses, om zich verder te ontwikkelen in de schilderkunst. Ook werkt Kardia regelmatig samen met de bekende tuin- en groenfotograaf Hans Clauzing. Zij inspireren elkaar en vullen elkaar aan. Hun beider visie vind je terug in haar schilderijen, waar de zomerflora de leidraad vormt.

Kardia schildert met gevoel en maakt gebruik van verschillende technieken en materialen. Het liefst werkt zij op grote canvas doeken, waar haar ideeën het best tot hun recht komen. Veel van haar kunstwerken doen je naar de zomer verlangen. Liggend tussen een rijke, warme bloemenpracht, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Genietend van de overvloed van kleuren zoals je die aantreft in haar kunstwerken..

Kardia Meyer

Kardia Meijer

In binnen- en buitenland bezoekt zij bekende en bijzondere tuinen, waaruit zij allerlei materialen mee neemt naar haar atelier, om als voorbeeld in haar schilderijen te kunnen verwerken. Ook haar eigen tuin geeft een keur aan mogelijkheden om in haar werk toe te passen. Zij maakt daar dankbaar gebruik van en laat je meegenieten van het resultaat.

Aan haar reis naar het mysterieuze Marrakesh, zijn aan haar indrukwekkende mogelijkheden bijgebleven om toe te passen in haar schilderijen. De geuren en kleuren van de kruiden uit de oude medina vind je terug in haar werk.

Kardia exposeert regelmatig op verschillende locaties in Nederland en België.

 

Kardia Meijer

Kardia Meijer

 

Kardia Meyer

Kardia Meijer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaart wordt geladen...
Locatie

Hotel de Molenhoek
Rijksweg 1
6584AA Molenhoek