Jo en Josie Debije en Arnoys, schilderijen


Datum
1 nov, 2017 - 6 jan, 2018

Een eigen weg, een eigen stijl.

Ze leven samen, ze werken samen. Jo en Josie. Debije en Arnoys. Man en vrouw. Yin en yang. Een eigen weg, een eigen stijl. Roer de kwaliteiten van haar en hem door elkaar en er ontstaat een Jo & Josie. Een verfding. Origineel en anders.

jo-en-josie-tekens-xiv-met-lijst

jo-en-josie-tekens-xiv-met-lijst

Hij de geboren schilder. De rauwe oerkracht. Altijd op zoek naar nieuw en puur, naar ‘wow’. Creativiteit spuit hem uit de oren, iedere dag weer, als een onuitputtelijke bron. Steeds onderzoeken en alles uit proberen. Doen en doen en doen. Hij móet schilderen, hij kan niet zonder.

Zij de geschoolde. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (1992) en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (1995). Vele jaren vormgever voor tv en docent aan de HKU. De kleurenmagnificus, de verfijnde finishing touch en kwaliteitscontrole.

debije-precambrium

debije-precambrium

We houden ervan mensen mee te nemen naar een andere wereld. Bij al onze schilderijen kun je een heel verhaal vertellen. Voor wie het wil zien zijn er allerlei symbolen en dieptes te ontdekken. Kernwoorden die horen bij ons werk zijn: meditatief, decoratief en kleurrijk. En als een schilderij ‘alleen maar’ een fijn gevoel geeft, is dat ook goed! www.verfding.nl

 

 

Kaart wordt geladen...
Locatie

Hotel Ara
Veerweg 10
3336LM Zwijndrecht