Guy Pieters


Datum
1 okt, 2013 - 1 dec, 2013

Gemaakt door: Guy Pieters

Gemaakt door: Guy Pieters

Guy Pieters is geboren en getogen in Antwerpen.

Alhoewel het er al van kleins af aan inzat, heeft Guy pas de laatste 10 jaar tijd gevonden om te schilderen. Het doel was niet zozeer het schilderen op zich maar eerder om te creëren en om steeds iets “anders” te brengen.

Dat merk je ook op de website van Guy waar vele verschillende thema’s en werkwijzen verzameld zijn waaronder het gebruik van koffie, currypoeder en andere kruiden wat leidt tot werken die gedurende jaren niet alleen bekeken maar ook “geroken” kunnen worden.

Na enkele jaren zijn er toch enkele terugkerende kenmerken te vinden: werken met paletmessen, acrylverf – VEEL verf en VEEL kleuren- en het gebruik van kleine mozaïek en spiegeltjes in de schilderijen.

Dit maakt dat de kleuren in combinatie met de spiegeltjes het best tot hun recht komen wanneer er voldoende lichtinval is.

Recent is Guy ook gestart met het zelf maken van kleine tegels die dan verwerkt worden in de werken wat maakt dat deze werken zowel van veraf als van heel dichtbij boeiend blijven.

Onderstaand werk van 100 bij 150 cm bevat 200 eigen tegels en nog vele honderden mozaïekjes, spiegeltjes en gebrand glas.

Wilt u meer werk zien van de exposant of wat meer informatie?
Door onderstaande link te openen gaat u naar de website van de kunstenaar.

http://www.guypieters.be

Kaart wordt geladen...
Locatie

Hotel de Molenhoek
Rijksweg 1
6584AA Molenhoek