Desiree Verkerk schilderijen


Datum
1 mei, 2022 - 1 jul, 2022

DESIREE VERKERK

Desiree Verkekrk

Desiree Verkekrk


Desiree Verkekrk

Desiree Verkekrk

Ik heb mijn hele leven met veel plezier getekend.Daarom ging ik 1999 naar de Willem de Kooning academie. Daar koos ik voor de richting advertising. Na een paar jaar in dienst te hebben gewerkt bij verschillende bureaus besloot ik mijn eigen bedrijf te beginnen. Op deze site liet ik niet alleen mijn ontwerpen zien, maar ook mijn schilderijen.

Tot mijn verrassing had ik binnen een maand een expositie op Schiphol Airport en verkocht ik enkele schilderijen. Zo is het balletje gaan rollen. Gerard Huysman heeft mij in die tijd erg geholpen mijzelf te ontwikkelen als kunstenaar. Hij had een atelier naast een goede vriendin van mij en keek naar mijn schilderijen en gaf tips.

Desiree Verkekrk

Desiree Verkekrk

Na veel facetten te hebben verkend van de schilderkunst, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij het maken van realistische genreschilderijen.

Mijn inspiratie haal ik dus ook uit het dagelijks leven. Daarom zijn mijn onderwerpen zo divers en persoonlijk. Voordat ik een schilderij op het doek of paneel heb, gaat er een heel proces aan vooraf. Het onderwerp bedenken, schetsen maken voor de juiste compositie, besluiten dat mijn idee tegenvalt, weer opnieuw beginnen etc. Uiteindelijk heb ik mijn ultieme schets die ik dan vervolgens ga uitwerken. Na een paar maanden is dan weer een nieuw verhaal op paneel klaar.

Ik heb veel plezier in het maken van mijn werk. Ik hoop dat de beschouwer veel plezier heeft bij het kijken ernaar. Als je goed oplet zit er altijd wel een grap of boodschap in verborgen.

 

Desirée Hofmann – Verkerk       desireehofmann.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaart wordt geladen...
Locatie

Hotel Ara
Veerweg 10
3336LM Zwijndrecht