ART FAIR CUIJK 2014


Datum
15 feb, 2014 - 16 feb, 2014
10:00 - 18:00

Hieronder een sfeer beeld van de Fair in Cuijk 2014 , jammergenoeg laat de kwaliteit van de foto’s te wensen over.

2014 Impressie van Art Fair Cuijk

Selectie van deelnemers 2014: U kunt op de naam van de kunstenaars klikken om op de websites te komen. Onder de namen van de deelnemers vindt u een fotoalbum  met aangeleverde foto’s, die u een indruk geven van wat u kunt verwachten.

Madelon Hekking, Martijn de Rijke, Angela Jongerius, Marieke Derks, Minie Schreurs-Schreurs, Nanda van der Vliet, Ineke Voigt, Wil van Zetten, Tonneke Bos, Foktjen Koning, Harrie Willems, Frans Romeijnsen, Gonnie van den Hurk-Wels, Rina de Raadt-Voortman, Jolanda Nabben, Rien Arnouts, Ceciel Krikhaar, Anita van Iersel-van Hest, Irma van Tilburg , Herbert Willems, Frank Stolk, Annetje Geertsen, Tiny Evers, Toos van Dishoeck, Will van Bommel, Connie van Winssen, Herman van Loon, Mayra Meelen, Theodoor Peters, Hanneke Messelink-Anders, Nora van Klingeren, Marjolein van Zummeren, Tineke Vrijs, Mart de Brouwer, Niki Bierling- van den Berg, Sylvia Kuiper-TapDanielle van der Lee, Antoon HoefnagelsJos C. Schelfhout, Louisette van Donkelaar, Marjo Vingerhoed, Babette Peters, Anja Knuiman, Louky Scheltema, Ria Kooistra, Yvonne Gertsen, Tonny Zieck, Ida Kurniawan, Elena Graure-Manta, Rina van Kilsdonk, Robert DoesburgRomy van Rijckevorsel, Gerda Kunst, Gill Gallandat Huet   , Ge Langhout, Jan van Strien, Annemarie ter Braak

Muziek wordt verzorgd door:
Music in Boxes presenteert dit jaar tijdens de ARTFAIR Cuijk:
Evelien Luiten en Ingrid de Bekker.
Evelien studeerde in 2012 af aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam, richting Muziektheater. Haar opleiding was dan ook niet alleen gericht op zang, maar ook op acteren. Die achtergrond heeft een grote invloed op haar manier van zingen. Niet alleen klank & timing, maar ook het verhaal en de tekst zijn belangrijk. Evelien treedt regelmatig op met diverse pianisten. Ook zingt ze in a capella zangformaties en geeft ze les in zang en theater.
Het 17e jarige talent Ingrid de Bekker speelt van kleins af aan piano. Ze begeleidt op deze jonge leeftijd nu al koren, solisten en musicalprojecten. Ze speelt altijd met veel plezier en geniet van elk optreden.
Voor demo’s en meer informatie zie: www.evelienluiten.nl
www.evelienluiten.nl info@evelienluiten.nl

Hans Laduc bespeelt “tennisracket gitaar” in intieme sfeerMuziek Hans Laduc  My way to Nashville cover kl 2
Op 7-jarige leeftijd speelde Hans Laduc gitaar op een tennisracket. Inmiddels is hij een professionele “fingerstyle” gitarist hierbij speel je zowel de baspartij, als de begeleiding en de melodie.
Op zondag 16 februari speelt Hans in Hotel Cuijk.
Tijdens zijn concerten kun je luisteren naar de mooiste verhalen afgewisseld met een bijzonder gitaarspel. Door het creëren van een intieme en persoonlijke sfeer, raakt Hans bij veel mensen een gevoelige snaar. Met een lach en een traan geniet het publiek van zijn muziek.
Hans haalt zijn inspiratie uit de traditionele sound van Kentucky en Nashville. Hij heeft daar ook de titelsong van zijn nieuwste CD “My way to Nashville” opgenomen.
Uit de jeugdherinnering van Hans en zijn tennisracket is de legendarische “tennisracket gitaar” (een gitaar in de vorm van een tennisracket) geboren. Tijdens het concert speelt Hans op dit unieke instrument.
Zie voor meer info: www.hansladuc.nl

Diet Stolk en Anneloes Schoenmakers: piano en dwarsfluit duo Diet Stolk en Anneloes Schoenmakers spelen sprankelende Franse muziek. Muziek Anneloes fluitgoubert
De muziek neemt je mee naar Parijs rond 1900. Centrum van het Belle Epoque waar de nieuwe welvaart duchtig werd gevierd. De tijd van uitbundig gekleed flaneren langs de promenades en feesten in de salons. De kunst en muziek wereld nam een enorme vlucht.
Ze spelen onder meer : Romantische muziek van Faure, die wordt gezien als wegbereider van het impressionisme. En impressionistische muziek van Gaubert en Debussy die heel kleurig is en geeft sferen weer geeft.
Diet en Anneloes zijn beide professionele musici. Op zaterdag 15 februari spelen zij in hotel Cuijk op de ART FAIR

Cuijk 2014

https://picasaweb.google.com/117923370315058692359/ImpressieValkArtFairCuijk2012

Reserveer online voor dit evenement!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...
Locatie

Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431NH Cuijk