ARA ART FAIR 2014


Datum
25 okt, 2014 - 26 okt, 2014
10:00 - 18:00

Reserveer hier online uw entreekaarten

De 11e ARA ART FAIR 25 & 26 oktober 2014Poster ARA 2014

Opening ARA ART FAIR door Burgemeester Dominic Schrijer en zijn vrouw  door de onthulling van een beeld van Corinna de Jong. Op de achtergrond een schilderij van Arthur van Leeuwen.

Opening ARA ART FAIR door Burgemeester Dominic Schrijer en zijn vrouw door de onthulling van een beeld van Corinna de Jong. Op de achtergrond een schilderij van Arthur van Leeuwen.

Hotel ARA biedt u een inspirerende locatie, waarbinnen kunst een belangrijke plek inneemt.
Eénmaal per jaar wordt de ARA Art Fair georganiseerd, een inmiddels gerenommeerde kunstbeurs.Ter gelegenheid van de ARA kunstbeurs selecteert Bergarde Galleries een aantal bijzondere werken uit hun omvangrijke kunstcollectie. De tentoonstelling zal te zien zijn in de entreehal van het hotel en zich centreren rondom grafiek van internationaal befaamde Pop Art kunstenaars.

Roy Lichtenstein  Stepping out

Roy Lichtenstein
Stepping out

Bergarde Galleries ligt op slechts enkele kilometers van het ARA hotel vandaan en is gevestigd in het uitgestrekte polderlandschap van Heerjansdam. Naast een wandeling op Landgoed het Buitenland , aangelegd  in 2014, toont deze galerie in een tweetal gebouwen kunstwerken van onder meer Pablo Picasso,  Roy Lichtenstein en Andy Warhol.

Mocht u op zoek zijn naar een bijzonder kunstwerk, dan biedt Bergarde Galleries u graag vrijblijvend advies.
info@bergarde.com | www.bergarde.com |openingsdagen: donderdag tot en met zaterdag  van 11.00 – 17.00 uur. 

Hieronder vindt u de deelnemers aan de ARA ART FAIR vermeld  met naam en foto van hun werk.

De meeste namen  zult u aan kunnen klikken om op de website van de betreffende kunstenaar meer van het werk te kunnen lezen en bekijken.
Zoals u gewend bent op onze fairs zal er een groot aanbod zijn van verschillende vormen van  ” Kunst en Kunstig “.
Schilderijen in heel verschillende stijlen, materialen en technieken, grafiek, tekeningen
Beelden in brons, steen, hout, glas en keramiek.
Sieraden ziet u in goud, zilver, glas, rvs, etc.etc.
Exclusieve tassen van diverse materialen al dan niet hergebruikt, van leer, stof, kunststof
Natural Art, Draadkunst en Textiel.

Genoeg te kijken om een dagje mee te vullen. En vergeet u niet om even na te genieten in het restaurant met uitzicht op de oude maas?

Klein koor Klaas

Klein koor Klaas

Kleinkoor Klaas zondag 26 oktober
Klaas zingt wereldse muziek. Mooie liedjes. Vaak traditionals die naar eigen inzicht bewerkt worden. Van overal en nergens, van heinde en verre.
Klaas zingt met z’n zessen. Meestal a capella maar soms ook met een beetje begeleiding. Precies wat Klaas denkt dat nodig is om het lied te ‘verklazen’. Klaas is Herman en Marjolijn Kofflard, Irene Lausberg, Helmine Hello, Arnold van der Linde en Ronald Borremans.
www.kleinkoorklaas.nl

Band Manity

Band Manity

Band Manity zaterdag 25 oktober & zondag 26 oktober Manity begon als groep jonge muzikanten die enthousiast aan een muziekproject werkte. Zij organiseerden een concert met John Mayer muziek. Tegen het einde van het concert waren zij zo enthousiast dat zij besloten om met elkaar door te gaan met het maken van muziek. Zij willen graag muziek van vele genres spelen, het beste uit alle muziekstijlen halen, maar ook uit de muzikanten. Om veel stijlen te kunnen spelen zijn er verschillende muzikanten bij de groep aangesloten. ” We geloven dat iedere muzikant zijn/haar eigen stijl en geluid heeft en we willen dat allemaal gebruiken om zo het beste uit onszelf halen”. Manity : Band met wisselende samenstelling van muzikanten en verschillende muziekstijlen.    www.manity.nl

Sabine van der Spek

Sabine van der Spek

Jong talent Sabine van der Spek zingt zaterdag 25 oktober
Naast zang en pianospelen is toneel een grote passie van Sabine.  Door het spelen van musicals als Porgy&Bess en LOUIS (Armstrong) maakte zij kennis met Jazzmuziek. Sabine wilde het zingen graag serieus  aanpakken en om die reden nam zij solo zangles bij Elizabeth Simonian. Vanuit school is Sabine veel bezig met entertainment. Als quaestor van cultuurvereniging Musae organiseert zij voor het Johan de Witt-gymnasium toneel-,kleinkunst-, jazz- en klassieke muziekavonden, waar zij de kans krijgt om op het podium te staan.

Matthijs Freund

Matthijs Freund

Jong talent Matthijs Freund achter de vleugel op zondag 26 oktober
Matthijs Freund  begon al vroeg met muziekles, aanvankelijk bij To Be en later bij de Ambachtse Muziekschool. Hij speelt inmiddels ruim acht jaar piano, van pop tot klassiek en componeert ook zelf nummers. Hij verzorgt regelmatig de muzikale omlijsting van evenementen en  heeft ook met diverse bands opgetreden, waaronder Sold Out. Daarnaast begeleidt hij geregeld zangeressen. Tijdens de Ara Art Fair brengt hij op zondag 26 oktober solo onder meer klassiekers als ‘Every breath you take’ en ‘Your Song’ ten gehore, afgewisseld met lichte klassieke muziek en meer hedendaagse pop.

Thom van der Kooij

Thom van der Kooij

Jong talent Thom van der Kooij te bewonderen op 25 & 26 oktober,is singer-songwriter.
Op zijn dertiende is Thom begonnen met het spelen van gitaar en het schrijven van zijn eerste liedjes. Kort daarna heeft hij samen met zijn jeugdvrienden de band Ablaze opgericht. Met Ablaze trad hij regelmatig op en bracht hij twee EP’s uit: ‘Colourless’ (2006) en ‘Ablaze’ (2008). De band trad onder andere op in zalen als Het Paard van Troje en P60. Op dit moment is Thom bezig aan de opleiding ‘songwriting’ op het conservatorium in Rotterdam de plaats waar hij ook woont. Daarnaast is hij druk met het schrijven van liedjes voor zijn nieuwe EP die binnenkort uitkomt. Thom schrijft pakkende songs over onderwerpen die een groot publiek aanspreken.

 

Aleksandra Kaspera

Aleksandra Kaspera

Aleksandra Kaspera, cello 25 & 26 oktober
Aleksandra Kaspera is in 1984 geboren in Riga, Letland. Gedurende haar studie voerde ze een violoncello solo uit met het Jazepa Vitola Latvijas Muzikas akademija Symfonieorkest. Tijdens haar studie maakte ze deel uit van orkestoptredens in Denemarken, Zweden met het jeugdorkest. Tot 2008 trad ze op met het Sinfonia Concertante orkest en met het Konsonanse orkest van Letland. Als onderdeel van het Erasmus Socrates uitwisselingsprogramma studeerde zij in Nederland. In 2009 won ze, samen met Jevgenijs Pastuhovs (accordeon) de tweede prijs gedurende het NOVAM Nationaal accordeonkamermuziek Concours. In 2009-2010 werd ze benoemd tot eerste cellist bij ArtEZ Baroque project met Judith en Tineke Steenbrink en de Holland Baroque Society. Ze kreeg ook de Jakob Weiss (Salzburg 1745) violoncello te leen van het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. In 2010 Studeerde ze af als Bachelor aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en verolgde ze daarna haar studie voor een Master degree bij Jeroen Reuling. Studerende voor haar Master degree kreeg Aleksandra de gelegenheid om stage te lopen bij het Gelders Orkest en het Nederlands Symfonieorkest. In 2012 studeerde ze af haar Master degree Cum Laude. Vanaf 2012 Aleksandra is de celliste in het Ardesko kamerorkest, geeft het concerten en presentaties als solo celliste en is in samenwerking met andere muzikanten. Ze is celliste in het Quortus strijkwartet, dat is nieuw en ambitieus group die op zoek is naar de nieuwe, frisse interpretaties van het strijkwartet repertoire. Aleksandra Kapera was een van de vrijwilligers bij Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog in de herfst van 2014.

De deelnemende kunstenaars:

Lenie van Well,                  Conny Pols,                        Herbert Willems,                Nelly van Maanen              Marjon den Engelsman ,

Lenie van Well

Lenie van Well


Conny Pols

Conny Pols


Herbert Willems

Herbert Willems


Nelly van Maanen

Nelly van Maanen


Marjon den Engelsman

Marjon den Engelsman

 

 

 

 

Ermani,                               Minie Schreurs,                  Anli de Vries,                      Ria Kooistra,                      Jaap Veen,

Jurgen Herman Ermani

Jurgen Herman Ermani


Minie Schreurs

Minie Schreurs


Anli de Vries

Anli de Vries


Ria Kooistra

Ria Kooistra


Jaap Veen

Jaap Veen

 

 

 

 

 Pieter  van der Velden,      Rob van de Griend,           Wil van Zetten,                    Harrie Willems,                  Sophia van Koersveld

Pieter van der Velden

Pieter van der Velden


Rob van de Griend

Rob van de Griend


Wil van Zetten

Wil van Zetten


Harrie Willems

Harrie Willems


Sophia van Koersveld

Sophia van Koersveld

 

 

 

 

Silene van Waveren,         Veronique van Bochove,     Emmy Robbemont,            Rina de Raadt,                    Mieke Chantrel

 Silene va Waveren

Silene va Waveren


Veronique van Bochove

Veronique van Bochove


 Emmy Robbemont- Mol

Emmy Robbemont- Mol


Rina de Raadt

Rina de Raadt


Mieke Chantrel

Mieke Chantrel

 

 

 

 

Ank van Dijk,                   Marinel Hartong/Treurniet,     Marjan de Mol,                  Lilian Steenhuisen,             Marjolein van Zummeren,

Ank van Dijk

Ank van Dijk


 Marinel  Hartong

Marinel Hartong


Marjan de Mol

Marjan de Mol


Lilian Steenhuisen

Lilian Steenhuisen


Marjolein van Zummeren

Marjolein v. Zummeren

 

 

 

 

Franca Schapendonk,        Martin Kiel,                         Gerda Kunst,                      Jos Gielen,                         Gerreke van Veen

Franca Schapendonk

Franca Schapendonk


Martin Kiel

Martin Kiel


Gerda Kunst

Gerda Kunst


Jos Gielen

Jos Gielen


Gerreke van Veen

Gerreke van Veen

 

 

 

 

Sylvia Kuiper-Tap,                Jos Schelfhout                 Danielle van der Lee,          Karin Berg,                         Wytske van de Kamp

 Sylvia Kuiper-Tap

Sylvia Kuiper-Tap


 Jos Schelfhout

Jos Schelfhout


Danielle van der Lee

Danielle van der Lee


Karin Berg

Karin Berg


Wytske van de Kamp

Wytske van de Kamp

 

 

 

 

Saskia Mulder,Briolet,           Els Vertommen,                Gerda van Dijk,                  Karin Kunst,                       Ingrid Zelessen

Saskia Mulder  Briolet

Saskia Mulder Briolet


Els Vertommen

Els Vertommen


Gerda van Dijk

Gerda van Dijk


Karin Kunst

Karin Kunst


Ingrid Zelessen

Ingrid Zelessen

 

 

 

 

Irma van Tilburg,                Elly ter Heurne,                   Toos van Dishoeck,           Yvonne Flipse                    Corinna de Jong

Irma van Tilburg

Irma van Tilburg


Elly ter Heurne

Elly ter Heurne


Toos van Dishoeck

Toos van Dishoeck


 Yvonne Flipse

Yvonne Flipse


Corinna de Jong

Corinna de Jong

 

 

 

 

Marco Biemans,                 Tonneke Bos,                     John Notenboom                Lucy Plaisier                       Jaap en Hetty Vrijland

Marco Biemans

Marco Biemans


Tonneke Bos

Tonneke Bos


John Notenboom

John Notenboom


Lucy Plaisier

Lucy Plaisier


Jaap en Hetty Vrijland

Jaap en Hetty Vrijland

 

 

 

 

Lida Blokland                      Geertje Visker                    Arend Treep                       Herman F. van Loon           Jolanda Nieuwstraten

Lida Blokland

Lida Blokland


Geertje Visker

Geertje Visker


Arend Treep

Arend Treep


Herman F. van Loon

Herman F. van Loon


Jolanda Nieuwstraten

Jolanda Nieuwstraten

 

 

 

 

Saskia Mulder                      Ria Dijke                           Ineke Duyndam                 Carla Stamsnijder               Hanneke Messelink

Saskia Mulder

Saskia Mulder


Ria Dijke

Ria Dijke


Ineke Duyndam

Ineke Duyndam


Carla Stamsnijder

Carla Stamsnijder


Hanneke Messelink

Hanneke Messelink

 

 

 

 

Gita Kalishoek                    Anita van Iersel                  Riekje Smael                      Mariette Bloem                  Frans Romeijnsen

Gita Kalishoek

Gita Kalishoek


Anita van Iersel

Anita van Iersel


Riekje Smael

Riekje Smael


Mariette Bloem

Mariette Bloem


Frans Romeijnsen

Frans Romeijnsen

 

 

 

 

Niki Bierling v.d. Berg         Clim Schots                       Emile Koch (1928-2009)    Nico Beckers                      Ward van den Abeelen

Niki Bieling vd Berg

Niki Bieling vd Berg


Clim Schots

Clim Schots


Emile Koch

Emile Koch


Nico Beckers

Nico Beckers


Ward van den Abeelen

Ward van den Abeelen

 

 

 

 

Martijn de Rijke                  Arthur van Leeuwen           Gert Prins                       Ans Brinkhuis                Rogier Ruys

Martijn de Rijke

Martijn de Rijke


Arthur van Leeuwen

Arthur van Leeuwen


Gert Prins

Gert Prins


Ans Brinkhuis

Ans Brinkhuis


Rogier Ruys

Rogier Ruys

 

 

 

Reserveer online voor dit evenement!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...
Locatie

Hotel Ara
Veerweg 10
3336LM Zwijndrecht